مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مطرح کرد

 افتتاح ساختمان جدید بیمارستان اعصاب و روان

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان از افتتاح ساختمان جدید بیمارستان ۱۱۰ تخت خوابه‌ اعصاب و روان جانبازان "فجر" در شش طبقه در پنجشنبه هفته جاری خبر داد و گفت: ۲۰ الی ۳۰ تخت از تخت‌های این بیمارستان به جانبازان اعصاب و روان خانم اختصاص داده می‌شود.
کد خبر: ۱۳۰۶۸۶۶
به گزارش جام حم آنلاین آذربایجان شرقی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی با اشاره به وجود ۱۳ شهید مدافع سلامت در آذربایجان شرقی و مجوز دفن برای این تعداد در قطعه گلزار شهدا، از احراز شهادت پنج نفر از آنان، خبر داد.

عباس پورحسن در نشست خبری به مناسبت سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه احراز شهادت مدافعان سلامت خارج از حیطه وظایف استانی است، اظهار کرد: کارگروه تعیین شهدای سلامت یک روز در هفته با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مدیرکل بنیاد شهید برگزار شده و نتایج بررسی‌ها توسط وزارت بهداشت به سازمان بنیاد شهید در تهران ارسال می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به آخرین اقدامات انجام شده برای مسقف‌سازی گلزار شهدای تبریز، گفت: مسقف‌سازی گلزار مطهر و فاز اول طرح جامع ساماندهی گلزار شهدا به اتمام رسیده، اما مشکلات در این خصوص به بحث‌های مالی و عدم هماهنگی‌ها برمی‌گردد؛ در این رابطه شهرداری نیز کاملا پای کار است، اما مشکلاتی در زیرمجموعه و بدنه کارشناسی وجود دارد.

وی اضافه کرد: اقدامات لازم جهت ساماندهی گلزار شهدای شنب غازان و مزار شهدای ستارخان در حال انجام بوده و در این خصوص نیز کمی مشکلات اعتباری وجود دارد.
پورحسن از افتتاح ساختمان جدید بیمارستان ۱۱۰ تخت خوابه‌ اعصاب و روان جانبازان "فجر" در شش طبقه در پنجشنبه هفته جاری خبر داد و گفت: ۲۰ الی ۳۰ تخت از تخت‌های این بیمارستان به جانبازان اعصاب و روان خانم اختصاص داده می‌شود.
 وی، جمعیت شهدای آذربایجان شرقی را ۹۸۴۳ نفر و جامعه هدف بنیاد شهید را ۱۵۶ هزار و ۱۲۹ نفر عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۲۹۱ شهید مونث، ۲۶ نفر شهید مدافع حرم، ۱۳ شهید جزو اقلیت‌های مذهبی و ۱۴۱ نفر شهید طلبه و روحانی هستند.

وی با اشاره به اینکه ۴۹۹۶ والدین شهید در قید حیات، ۴۵۷۲ فرزند شهید، هفت خانوار با سه شهید و ۲۴۳۲ جانباز در آذربایجان شرقی داریم، اضافه کرد: جمعیت جانبازان ۷۰ درصد برابر با ۳۷۱ نفر، جانبازان زیر ۲۵ درصد برابر با ۱۳ هزار و ۸۰۶ نفر، جانبازان بالای ۲۵ درصد برابر با ۱۰ هزار و ۲۲۶ نفر، تعداد جانبازان مونث در استان به تعداد ۲۹۱ نفر، تعداد جانبازان مدافع حرم ۱۷ نفر و تعداد آزادگان ۱۸۹۹ نفر بوده است؛ استان ما چهار درصد از کل جمعیت ایثارگری کشور را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با اشاره به وضعیت اشتغال جامعه ایثارگری، خاطرنشان کرد: ۳۰ درصد از استخدام‌های بنیاد شهید و ۳۰ درصد از استخدام‌های دولت باید به ایثارگران اختصاص یابد که کفایت نمی‌کند و بر اساس برنامه توسعه ششم تمامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد شامل ۲۰۰ هزار نفر باید از طریق آزمون و تا پایان این برنامه به استخدام دولت درآیند که سهم استان ما ۱۵۰۰ نفر و تعداد فرزندان جانباز جویای کار در استان ما ۶۰۰۰ نفر است.

وی در تشریح وضعیت مسکن ایثارگران، خاطرنشان کرد: بر اساس جلسات و تفاهم‌نامه‌های شورای مسکن، از ۲۸۴۶ واجد شرایط ۲۲۰ قطعه زمین تحویل داده شده و ۲۷۰ نفر را هم معرفی کرده‌ایم.

وی با اشاره به نقش بنیاد شهید در نامگذاری خیابان‌ها به نام شهدا اظهار کرد: یک نماینده از طریق این اداره کل در شورای نامگذاری شهرداری حضور پیدا می‌کند و با وجود ۲۹۱ شهید زن، خیابان یا کوچه‌ای به نام شهدای زن نداریم.

پورحسن در بخش پایانی سخنانش، برخی اقدامات انجام شده در این اداره کل به منظور گرامیداشت هفته شهدا را تشریح کرد.



newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها